Serien The Office som den hette på svenska också var populär underhållning på sin tid. Och visst såg kontoret ut som det brukar göra på de ställena. Det vill säga en rätt så stereotyp miljö där människorna har i stort sätt liknande kläder på sig samt det där alldagliga kontorsmöblerna som inte är speciellt märkvärdiga även om de är funktionella.  Fast är de verkligen så funktionella idag. För den tiden kanske de vara det men som allting annat så förändras det mesta till det positiva ofta. Och i fallet med kontorsmöbler ofta mer ergonomiskt.  En sådan sak som kan förbättra hälsan på sikt är höj och sänkbara skrivbord så man måste stå upp och arbeta. Forskning har visat att det bäst man kan göra för hälsan om man har ett kontorsarbete är att stå upp då och då och fortsätta arbetet stående.

 

0 Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.