Kärlek och trohet för evigt! Det är i varje fall vad man hoppas på då förlovningsringarna kommer på finger. Vad sägs om att bära din döda svärmors ring som förlovningsring? Inte? Det var precis vad Kate Middleton fick äran att göra då hon förlovade sig med prins William. Ringen toppar inte ligan för dyra förlovningsringar, men den har onekligen tillhört en av världens mest älskade personligheter.
När man tittar på kändisarnas förlovningsringar så inser man förstås att det här tycks finnas obegränsade medel för att skaffa ringar som slår rekord efter rekord. Fast även om kändisarnas förlovningsringar innefattar ädelstenar som kan betala för åtskilliga hus så tycks det alltid finnas ett intresse för det unika. Brad Pitt gav en förlovningsring till Jennifer Aniston som föreställde ett hjärta som symbol för evighet. Fint så länge det varade…
Man kan faktiskt få en hel del inspiration av att titta på kändisarnas förlovningsringar. Diamanter i olika form och färg ger nya idéer om hur en förlovningsring kan se ut. Genom att plocka fram bilder på de förlovningsringar man gillar så kan man ju komma fram till en unik modell som andas elegans utan att för den sakens skull kosta lika mycket som ett mindre höghus.
Förlovningsringar handlar ju trots allt om magi och en tid då man upplever att allt är möjligt. Därför passar det bra att välja förlovningsringar som andas denna positivism med kreativ design. Det där med antika förlovningsringar är ingen dum idé. Michael Douglas friade till sin Catherine med en antik diamantring som innefattade en marquise diamant. Om svärmor har en ring av denna kaliber så kan det nog bli riktigt fint att få bära ringen oavsett om hon är med i leken eller redan har kilat vidare.

som aldrig tar slut. De omkring Saab vill säga. Företaget har visst inte producerat en enda bil på runt ett halvår nu. Men finns kvar gör det och turerna omkring företaget tar sig allt märkligare uttryck. Vem betalar för att hålla företaget igång utan att det producerar någonting kan man undra och varför. Troligtvis lär det här fortsätta även under 2012 får det ser inte ut att få ett slut.